KONTAKT OS ALLE HVERDAGE PÅ TLF. 2299 0020 abdance@abdance.dk

Team Battle

Teambattle er hvor man battler som et hold. Et hold/crew består af nogle dansere, hvor hver danser har sin styrke inden for en eller flere stilarter. Tilsammen udgør et crew den bedst mulige sammensætning af en gruppe dansere inden for hver stilart. På dette hold træner vi de forskellige stilarter og battler mod og med hinanden. Her er fokus på hver enkelt danser og ligeledes holdet som helhed. Udover at battle skal der ligeledes arbejdes på et show, som bruges til at kvalificere crewet til næste runde, hvor man skal battle mod et andet hold.

Har du lyst til at danse i en teambattle skal du været indstillet på, at møde op til træning hver gang, træne meget hjemme, deltage i alle turneringer både herhjemme og udenlands osv. Udtagelser til teambattle foretages af AB.

At Battle er det samme som at duellerer i dans. Det var en måde, hvorpå bandemedlemmer i amerikanske byer i 1970´erne kunne løse deres uenigheder uden at slås. Til danseduellerne dannede to rivaliserende bander, kaldet ´crews´, en cirkel rundt om to dansere – én fra hvert crew. De to crew-medlemmer duellerede så på dans inde i cirklen. Hvis begge crews dansede, dannede de en ´apache linie´, hvor de stod på to rækker over for hinanden og skiftedes til at danse. Formålet var enkelt – find på bedre, sværere og mere nervepirrende moves end rivalerne.

Se også vores andre spændende hold