KONTAKT OS ALLE HVERDAGE PÅ TLF. 2299 0020 abdance@abdance.dk

Sport HipHop

Sport Hip-Hop Solo og Duo – Begynder/Rekruttering

Dette hold er for dansere, som danser nationale turneringer, og danser i kategorierne begynder/rekruttering, og for dansere som endnu ikke har deltaget til konkurrencer. Her bliver man undervist i koreografi, som kan bruges til tuneringerne der kommer i løbet af året i både solo og duo.

Sport Hip-Hop Solo – Talent/Konkurrence/S. Konkurrence/Star

Dette hold er for dansere, som danser nationale turneringer og danser i kategorierne talent, konkurrence, superkonkurrence og star. Her bliver man undervist i koreografi, som kan bruges til tuneringerne der kommer i løbet af året i både solo og duo.

Sport Hip-Hop Solo – Super Star

Dette hold er for vores internationale dansere og har en anden undervisningsform end de øvrige sportshold. Her vil der både blive undervist i koreografi, samt lavet forskellige øvelser for at øge danserens variation, kreativitet og udtryk.
På dette hold arbejdes der mod at blive udtaget til EM og VM ved de 3 årlige ranglister.

Sport Hip-Hop Duo – Talent/Konkurrence/S.Konkurrence/Star/Super Star

Dette hold er for dansere som ønsker at udfordre sig selv og tør at prøve kræfter med at danse med en duopartner. I duo danser man to personer sammen. Her arbejder man på at blive synkrone, samtidig med man sammen med din duopartner laver forskellige trin og placeringer som gør, at man bliver en duo og ikke to solodansere der danser ved siden af hinanden. I duo er samarbejde det mest vigtige, samtidig kommer man utrolig tæt på hinanden, da man bruger meget tid sammen til både træning og konkurrencer.
På dette hold træner alle duo par uanset om de danser nationalt eller internationalt. På holdet vil der blive undervist i duo koreografi og der vil blive mulighed for selv at lade kreativitet med din duopartner få frit løb og sætte jeres eget præg.

Se også vores andre spændende hold