KONTAKT OS ALLE HVERDAGE PÅ TLF. 2299 0020 abdance@abdance.dk

Sandra Jytte Jeggesen

Sandra Jytte Jeggesen: er 21 år gammel og kommer fra Aabenraa, men er i efteråret 2017 flyttet til Århus, hvor hun arbejder og i sommeren 2018 starter med at læse Jura på Århus Universitet Sandra står for det administrative arbejde på danseskolen, samt kommunikation og kontor.
Sandra startede med at danse ved AB Dance, da Ann Berit og Henrik startede danseskolen i 2001. Siden har hun haft sin daglige gang på danseskolen med undervisning og træning.

Gennem tiden har hun prøvet forskellige stilarter som hiphop, disco, moderne og pardans. Sandra har i kategorien hiphop flere jyske- og danske mestertitler.

For et par år siden fik hun prøvet kræfter med stilarter som house, reggae, R&B, dubstep, popping, new school og old school. Disse stilarter har hun haft meget glæde ved at kaste sig ud i, hvilket har ført til, at hun har repræsenteret Danmark ved EM og VM de seneste år.

De sidste par år har hendes fokus været på hiphop, moderne/jazz og battle. Derudover har hun tidligere hjulpet på danseskolens parhold og stod i sæson 2016/2017 overfor nye udfordringer både trænings- og undervisningsmæssigt.

I år 2013 begyndte hun at danse udenlands til europamesterskaberne og verdensmesterskaberne i kategorier som: solo, duo, smallgroup, solo battle og team battle.

Skal vi ringe dig op?