KONTAKT OS ALLE HVERDAGE PÅ TLF. 2299 0020 abdance@abdance.dk

Niklas Bonde Mikkelsen

Niklas Bonde Mikkelsen er 23 år gammel, kommer fra Sønderborg og har danset ved AB Dance siden han var 9 år gammel.

Niklas har læst på Sønderborg handelsskole, efterfølgende Alsion i Sønderborg og er i sommeren 2017 uddannet Markedsføringsøkonom.

Han startede sin danse karriere i Sønderborg, hvorpå han hurtigt rykkede videre til sportsafdelingen i Kruså og siden hen Åbenrå. Igennem tiden har han udover hip hop også danset en smule disco og en smule latin, hvilket er lagt på hylden.

Niklas deltager aktivt i ind- såvel som udland når der konkurreres. Her danser han både Hip hop, battle og Electric Boogie. Disse deltagelser har givet ham mange ture til udlandet i forbindelse med EM og VM.

Her er de bedste placeringer bl.a. nummer 4 i Europa og 6 i verden med Teambattle crewet Moonlight Noodles og ligeledes er han blevet nummer 7 i Europa og 6 i Verden i Electric boogie Duo.

Niklas startede som 15-årig med at hjælpe til på by hold, hvorpå han senere har udviklet sig som instruktør. Instruktør-rollen har givet ham et helt nyt indblik i det at danse, da han finder lige så stor glæde i at hans elever klarer sig godt, som når han selv gør, hvor han ligger vægt på en sjov og udfordrende undervisning.

Skal vi ringe dig op?