KONTAKT OS ALLE HVERDAGE PÅ TLF. 2299 0020 abdance@abdance.dk

Mie Nisgaard

Mie Nisgaard er 19 år gammel, og kommer fra Sønderborg. Mie studerer på nuværende tidspunkt en HHX uddannelse på det blå gymnasium i Sønderborg på hendes 3. år.

Mie startede selv som elev hos AB dance tilbage i 2005. Her stiftede hun bekendtskab med div. børneshow danse, hiphop, disco, standart og latin danse. Træningen blev i Mies tilfælde rykket til Aabenraa hvor nye udfordringer ventede. Dette førte til at Mie i de senere år har konkurreret i både ind og udland, hvor hun har opnået flere Jydskemester-titler og 4. plads ved Europamesterskaberne 2016 i kategorien Team Battle.

Mie har trænet disco i mange år, og har ligeledes opnået flotte resultater til både nationale og internationale turneringer.

Mie har i de senere år ligeledes prøvet kræfter med moderne dans og Jazz, hvilket hun finder stor glæde i. Hendes viden om danseteknik kommer fra netop denne stilart, og Mie mener selv at god teknik er grundlag for god dans. Mie har siden starten haft et motto der lyder som følgende ”Man kan ikke danse og være sur, dansen gør dig glad”, dette vil Mie forsøge at videregive til sine elever.

Skal vi ringe dig op?