KONTAKT OS ALLE HVERDAGE PÅ TLF. 2299 0020 abdance@abdance.dk

Mia Mørk Sørensen

Mia Mørk Sørensen: er 19 år gammel og bor i Aabenraa. Hun har netop lige færdiggjort sin studentereksamen fra HHX i sommers. Mia startede sin dansekarrierer da hun var 4 år, hvor hun både dansede hiphop, disco, standart og latin, hvilket Mia forsatte med indtil hun var omkring 9 år. Herefter gik det op for Mia, at hun gerne ville fokusere på hiphoppen, og blive bedre indenfor de forskellige stilarter hiphoppen indebærer.

Mia har for eksempel fået kendskab til stilarter som, RnB, Reggae, house, oldschool, dubstep mm. Disse forskellige stilarter, har i den grad været med til at udvide hendes dansestil, og har været med til at hun har udviklet sig som danser.

Mia har også forsøgt sig med moderne delen, for at blive bedre til den tekniske del af dansen, hvilket også har givet hende rigtig mange udfordringer. Men det at der kommer udfordringer undervejs, har også gjort hende stærkere indenfor dansens verden.

Mia har i en årrække både kvalificeret sig til EM og VM, hvor hun for det meste har konkurreret i solo og duo, og til et EM har hun formået at opnå en 16 plads i Battle solo, og en 13 plads i duo, hvilket har været hendes bedste placeringer til udenlandske konkurrencer. Det at deltage i udenlandske konkurrencer, har været med til at give hende rigtig meget erfaring og en masse oplevelser som danser.

I kan finde Mia om mandagen i Aabenraa, hvor hun hjælper til på alle showhold samt at hun underviser i Girly hip-hop. Derudover kan i finde hende i Tønder om onsdagen, hvor hun igen hjælper til på alle showhold og yderligere på parholdene.

 

Skal vi ringe dig op?