KONTAKT OS ALLE HVERDAGE PÅ TLF. 2299 0020 abdance@abdance.dk

Mia Mørk Sørensen

Mia Mørk Sørensen: er 18 år gammel og bor i Aabenraa. Hun studerer lige nu en HHX-uddannelse på IBC i Aabenraa, hvor hun er i gang med sit tredje og sidste år. Mia startede sin dansekarrierer da hun var 4 år, hvor hun både dansede hiphop, disco, standart og latin, hvilket Mia forsatte med indtil hun var omkring 9 år. Herefter gik det op for Mia, at hun gerne ville fokusere på hiphoppen, og blive bedre indenfor de forskellige stilarter hiphoppen indebærer.

Mia har for eksempel fået kendskab til stilarter som, RnB, Reggae, house, oldschool, dubstep mm. Disse forskellige stilarter, har i den grad været med til at udvide hendes dansestil, og har været med til at hun har udviklet sig som danser.

Mia har også forsøgt sig med moderne delen, for at blive bedre til den tekniske del af dansen, hvilket også har givet hende rigtig mange udfordringer. Men det at der kommer udfordringer undervejs, har også gjort hende stærkere indenfor dansens verden. Mia siger også tit til sig selv, at man skal tro på sig selv, og hvis man virkelig vil det, så kan man også gennemføre det. Det er også en del af den indstilling Mia gerne vil videregive til sine elever, da hun mener en stor del af det at være danser, er at man skal tro på sig selv.

Mia har i en årrække både kvalificeret mig til EM og VM, hvor hun for det meste har konkurreret i solo og duo, og til EM sidste år formåede hun at opnå en 16 plads i Battle solo, og en 13 plads i duo, hvilket har været hendes bedste placeringer til udenlandske konkurrencer. Det at deltage i udenlandske konkurrencer, har været med til at give hende rigtig meget erfaring og en masse oplevelser som danser

 

Skal vi ringe dig op?