KONTAKT OS ALLE HVERDAGE PÅ TLF. 2299 0020 abdance@abdance.dk

Josephine Junker

Josephine Junker: er 19 år gammel og kommer fra Haderslev. For øjeblikket går hun på Haderslev Handelsskole hvor hun til sommer bliver student.

Josephine startede sin dansekarriere i Haderslev da hun var seks år gammel. Her startede hun ud med forskellige børneshow danse og derefter har hun gennem tiden udforsket forskellige stilarter som hiphop, disco og moderne. Da Josephine var 13 år startede hun ved AB Dance og har danset der siden hen – udover et år på efterskolen hvor hun fik afprøvet en masse dans. Et år der gav hende meget både i forhold til at være åben for udfordringer, men helt sikkert også i forhold til dansen.

For øjeblikket fokuserer Josephine mest på hiphoppen i form af forskellige konkurrencer, både i ind- og udland. Såsom Europamesterskabet her i 2019.

Glæden ved dansen er det vigtigste for Josephine og det er det hun gerne vil give videre til sine elever. Selv på de dårlige dage, skal der være plads til at glemme alt andet og bare danse – netop fordi dansen altid har haft en kæmpe plads i hendes liv.

Skal vi ringe dig op?