KONTAKT OS ALLE HVERDAGE PÅ TLF. 2299 0020 abdance@abdance.dk

Formation

Nu har DU muligheden for at prøve en af de fedeste discipliner indenfor Hip-Hop. Nemlig at være en del af et formationshold. Det hele handler om fællesskab og sjov. Formålet med holdet er at deltage til DM 2020 i formationer og derudover at få nye venskaber på danseskolen på tværs af niveuaer. Der er garanti for god træning og udvikling for alle!

OBS OBS OBS
• Man skal være født i årene 2004-2005-2006-2007
• Man skal regne med et budget på 1000 kr. for tøj og sko.
• Dette er et turneringshold, derfor skal man være klar på at møde hver gang.
• Der vil være nogle ekstra træningsdage i løbet af sæsonen, som bliver meldt ud omkring sæsonstart.
• DM er d. 31. maj 2020 i Randers

Formation består af max. 24 dansere. Der danses en fastlagt koreografi til en bestemt slags musik, hvoraf der bruges forskellige trin og variationer til at danne geometriske mønstre på gulvet. At deltage på holdet kræver rutine inden for hip-hop. Formationsdans praktiseres både til opvisning og i konkurrencesammenhæng, hvor der fx er mulighed for at deltage til DM/EM/VM. Samtidig er formationdans en fantastisk måde at skabe et stærkt socialt sammenhold og samarbejde blandt danserne.

Har du lyst til at danse i en formation skal du været indstillet på, at møde op til træning hver gang, træne meget hjemme, deltage i alle turneringer både herhjemme og udenlands osv.

Udtagelser til Formations-holdene foretages af AB.
Og forgår ved at du skriv en mail til Ann-Berit på abdance@abdance.dk hvor man kort beskriver hvorfor man ønsker at deltage på holdet, alder (Hvilket år man er født i),  samt hvilke forudsætninger man har.

Se også vores andre spændende hold