KONTAKT OS ALLE HVERDAGE PÅ TLF. 2299 0020 abdance@abdance.dk

Contemporary

Se også disse stilarter

Contemporary/Moderne

Contemporary dance er meget alsidig – der tages inspiration fra Hip Hop, House, Jazz Funk, Acro, Latin, Moderne og Ballet. Det brede spektrum af teknikker og metoder sikrer at danseren favner bredt. Contemporary dance er en dansestil der typisk fortæller en historie. Der danses til en lang række forskellig musik, og lægges i høj grad fokus på udtrykket i dansen og musikken. Contemporary dance er teatralsk og med dansens flydende bevægelser formidles et udtryk af større frihed. Contemporary dansere søger nye grænser for bevægelser og måder at udtrykke sig på.

Showdance

Dette hold fokuserer på udtryk, serier, opstillinger, kostumer og showet i forbindelse med enhver dans. På holdet er der ikke alene fokus på dansene, men også den personlige udvikling. Serierne har karakter af forskellige sværhedsgrader for både at kunne udfordre og udvikle, men også forståelse af musikken er i fokus.

På Showholdet tager undervisningen også udgangspunkt i, at lærer performances og teknik.
På dette hold får man, gang i nogle helt andre bevægelser end man normalt kender fra hiphoppen. Her lærer man koreografier, inden for stilarterne showdance, moderne og jazz lavet til bestemte sange.

Vi sammensætter shows til brug ved f.eks. afdansningsbal.

Se også disse stilarter