KONTAKT OS ALLE HVERDAGE PÅ TLF. 2299 0020 abdance@abdance.dk

Christoffer Eskjær Aagaard Breitenkamp

Christoffer Eskjær Aagaard Breitenkamp er 31 år og kommer fra Aabenraa.
Christoffer startede sin danse karriere med disco og hiphop ved AB Dance da han var 9 år. Disco fandt han hurtigt ud af ikke var noget for ham, så han blev ved hiphoppen. Hvilket han på ingen måde har fortrudt.
Christoffer begyndte at undervise ved AB Dance allerede i 16 års alderen. Udover at undervise elever som kommer for hyggen og motionens skyld, har han selv igennem årene stået over for mange forskellige og spændende opgaver. Han har f.eks. undervist MGP deltagere, børn og unge med handicaps, lavet musicals, reklamefilm, workshops og undervist både danmarks-, europa-, og verdensmestre inden for hiphop.
Christoffer har optrådt med mange forskellige shows og danset med bl.a. Cut’N’move, Djämes Braun, UFO og Yepha oa. I 2014 blev han i øvrigt nomineret som årets sportstalent af Toms.
I de senere år har han udviklet sig ved bl.a. at lære forskellige stilarter inden for dans, så som Standard, Latin, House, Reggae/DanceHall, Rn’B, Popping, Dubstep, Jump_style m.m.
Christoffer er sideløbende med undervisningen i AB Dance, en meget aktiv turneringsdanser.

Siden 2007 har Christoffer placeret sig i top 5 både på den danske rangliste og til danmarksmesterskaberne, og vundet alt, hvad man kan vinde nationalt i hiphop – herunder jyskmesterskab flere gange i både solo, duo og small group, ligesom han er blevet danmarksmester flere gange i samme kategorier.
Ved DM i 2016 blev Christoffer Danmarksmester i hiphop solo Battle, fik sølv i Electric boogie.

Christoffer har deltaget ved EM og VM i mange år og hvert år med mange top 10 placeringer.

Skal vi ringe dig op?