KONTAKT OS ALLE HVERDAGE PÅ TLF. 2299 0020 abdance@abdance.dk

Christian Aagaard

Christian Aagaard: er 19 år gammel og til dagligt er Christian at finde på STX i Aabenraa, hvor han er i gang med sit sidste år. Gymnasiet er noget helt nyt for ham i modsætning til dansen, som han har beskæftiget sig med siden han var blot 3 år gammel.

Dansen har medbragt mange fine resultater gennem årene både nationalt men også Internationalt, hvor han har deltaget til EM og VM siden 2009.

Værd at nævne er f.eks. at Christian har været Europamester i både solo og teambattel. Dertil har Christian stået øverst på skamlen til Danmarks Mesterskaberne 10 år i træk. Sidst kan nævnes at det sidste år blev til en bronzemedalje til EM i team battle med holdkammeraterne fra Moonlight Noodles

Virker Christian bekendt, kan det være at det er fra hans optræden i MGP sammen med gruppen Ida og Lærke, som vandt i år 2016. Her dansede Christian og lavede spring.

Gennem to år på efterskole har Christian bl.a. udviklet sig indenfor lige netop spring, men også tilegnet sig viden om styrke og hvordan man bedst udvikler og bruger sin fysik.

Dette er vigtigt som danser, og det er også noget af det Christian med smil på læben kan videregive til sine elever.

Skal vi ringe dig op?