KONTAKT OS ALLE HVERDAGE PÅ TLF. 2299 0020 abdance@abdance.dk

Charlotte Gisselmann

Charlotte Gisselmann: er 32 år og kommer fra Gråsten

Jeg er uddannet Salgsassistent med speciale i herretøj, til daglig arbejder jeg på mine forældres tankstation. Jeg startede med at danse da jeg var 9, og begyndte ved at AB Dance da jeg var 11. Jeg har danset Disco, Hiphop, Standard og Latin, men det jeg brænder for er Standard og Latin.
Da jeg startede i danseskolen, blev jeg hurtigt en del af hjælper teamet, og startede ud med at være på børne og ungdomshold, samtidig var jeg sportsdanser i Standard og Latin, og har deltaget i et par enkelte DM’er og andre små turneringer.

Jeg startede på efterskole i 2005 og var der i 2 år, og havde ikke helt muligheden for at komme hjem og danse. Jeg stoppede helt med dansen, og koncentrerede mig om skole og uddannelse. I 2015 efter 10 år uden dans, startede jeg igen, og jeg blev igen hurtigt en del af teamet

Jeg nyder tiden i danseskolen og det dans gør ved en.  Så er jeg super glad og taknemlig for at Ann-Berit og Henrik endnu en gang har givet mig muligheden for at være en del af danseskolen, for også det at jeg som person kan udvikle mig, ved at skulle lære fra mig.

Jeg glæder mig til at se dig på parholdene enten i Aabenraa eller Sønderborg til mange sjove og lærerige timer.

 

Skal vi ringe dig op?