KONTAKT OS ALLE HVERDAGE PÅ TLF. 2299 0020 abdance@abdance.dk

Battle

Inden for hiphoppen findes der mange forskellige underkategorier, som hver især har deres egen musikgenre tilknyttet. Her er rig mulighed for at hente inspiration og udvikle bevægelsesmønsteret.
På dette hold undervises i de forskellige stilarter inden for hiphop. Vi arbejder med New School, House, Ragga, R&B, Old School, Popping, Dubstep og meget mere.
Du lærer stilarterne, deres kendetegn og musik at kende, ligesom du lærer at battle mod andre dansere.

På dette hold forsøger vi os med trin og freestyle inden for hver af de forskellige stilarter, samt battles for at give en fornemmelse af hvordan det er at stå i centrum af en cirkel og skulle forsvare sig selv igennem dansen.

Battle (Div. stilarter House, Ragga, R&B, Oldschool, Dubstep, Popping, Krump)

Battle holdet er til de sportsdansere der gerne vil forsøge sig med forskellige stilarter inden for hiphoppen. Der bliver arbejdet med fodarbejdet i house, de små detaljer i dubstep og musikaliteten i R’nB. Her er rig mulighed for at hente inspiration og udvikle bevægelsesmønsteret.

At Battle er det samme som at duellerer i dans. Det var en måde, hvorpå bandemedlemmer i amerikanske byer i 1970´erne kunne løse deres uenigheder uden at slås. Til danseduellerne dannede to rivaliserende bander, kaldet ´crews´, en cirkel rundt om to dansere – én fra hvert crew. De to crew-medlemmer duellerede så på dans inde i cirklen. Hvis begge crews dansede, dannede de en ´apache linie´, hvor de stod på to rækker over for hinanden og skiftedes til at danse. Formålet var enkelt – find på bedre, sværere og mere nervepirrende moves end rivalerne.

Se også vores andre spændende hold